Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, düşünmeden adımlar atayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girebilir, faydalı arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek aksine daha da zorlaştıracağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine işarettir.

Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine işarettir.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada mavi renkli göz görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada renkli mavi göz görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına yorulur.

Rüyada mavi renkte göz görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk göz görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments