Rüyada mavi renk göz görmek

Rüyada mavi renk göz görmek moralinin düzeleceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, onların başarıları ile övüneceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada mavi renk göz gördüyseniz:

  • Sorunlarınızı çevrenizde güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşırsanız kendinizi daha rahat hissedersiniz.

Rüyada mavi renkte göz görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına işarettir.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, kazancın düşeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renkli göz görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, dertlerin sonlanacağına işarettir.

Rüyada renkli mavi göz görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renk göz görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, işlerini boşvereceğine delalettir.

Rüyada gözlerin mavi olduğunu görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işarettir.

Rüyada mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hem de çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi gözlü beyaz köpek görmek onlardan fayda göreceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments