Rüyada renkli mavi göz görmek

Rüyada renkli mavi göz görmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada renkli mavi göz gördüyseniz:

  • Aldatabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Rüyada mavi renkte göz görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada mavi renk göz görmek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine inanılır.

Rüyada renkli mavi göz görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada mavi renkli göz görmek sermayenin harcandığına değeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına delalet eder.

Rüyada mavi göz farı görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada bebek mavi gözlü görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek boş yere korku duyulacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments