Rüyada mavi renkli göz görmek

Rüyada mavi renkli göz görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkli göz gördüyseniz:

  • Sanatsal, yaratıcılık gerektiren veya maddi konularda başkalarının verdiği sözlere göre hareket etmemenizde fayda var.

Rüyada mavi renkli göz görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli mavi göz görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, karlı işler alacağına delalettir.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renkte göz görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına delalettir.

Rüyada mavi renk göz görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine inanılır.

Rüyada kendini mavi gözlü görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, işlerinin hemen hallolacağına inanılır.

Rüyada mavi gözlü sarışın erkek bebek görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada göz renginin mavi olduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, amaçlarına ulaşmaya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments