Rüyada beyaz renk gömlek giymek

Rüyada beyaz renk gömlek giymek gitmediği yerlere gideceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek gördüyseniz:

  • Girişimlerinizi, ertelemenizde fayda var.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına delalettir.

Rüyada renkli gömlek giymek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine işarettir.

Rüyada yeşil renk gömlek giymek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada turuncu renk gömlek giymek haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, huzurunu yerine getireceğine delalettir.

Rüyada sarı renk gömlek giymek attığı her adımda çok zarar edeceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine delalet eder.

Rüyada mavi renk gömlek giymek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz renk gömlek görmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments