Rüyada mavi renkte gömlek giymek

Rüyada mavi renkte gömlek giymek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, adını kirleteceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek gördüyseniz:

  • Sakin bir ortamda sevdiğiniz insanlarla birlikte olabilirsiniz veya büyük takdirler toplayabilirsiniz.

Rüyada mavi renk gömlek giymek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada mavi renkli gömlek görmek işinin gücünün yaver gideceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine inanılır.

Rüyada mavi renk gömlek görmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek giydirmek onunla bir ömür mutlu olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gömlek giymek dost çevrenizin genişleyeceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada mavi kareli gömlek giymek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments