Rüyada beyaz renk gömlek görmek

Rüyada beyaz renk gömlek görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, çok pişmanlık duyacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz renk gömlek gördüyseniz:

  • Ne beklediğinizi açıkça belirtmeniz aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde hoş gelişmelere veya sürprizlere neden olabilir.

Rüyada beyaz renk gömlek görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, konfor içinde olacağına işaret eder.

Rüyada mavi renkli gömlek görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada gri renk gömlek görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, işsiz ise işe gireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil renk gömlek görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına alamet eder.

Rüyada renkli gömlek görmek artık rahat bir nefes alacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk gömlek giymek rahat edilecek bir döneme girileceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı renkli gömlek görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments