Rüyada mavi renk gömlek giymek

Rüyada mavi renk gömlek giymek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, iflas edeceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada mavi renk gömlek giymek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, işler, düzenlemeler veya üzerinde uzlaşılmış konular değişim dönüşüm yaşıyor.

Rüyada mavi renk gömlek giymek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine delalet eder.

Rüyada mavi renk gömlek görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renkli gömlek görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi kareli gömlek giymek üzüntülerin günden güne artacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına delalettir.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına inanılır.

Rüyada mavi gömlek giymek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gömlek giydirmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments