Rüyada yeşil renk gömlek giymek

Rüyada yeşil renk gömlek giymek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, büyük bir projeye girileceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renk gömlek giymek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilir, süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeşil renk gömlek giymek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına delalet eder.

Rüyada sarı renk gömlek giymek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu renk gömlek giymek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek kâbus gibi günlerin geleceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada renkli gömlek giymek kazançlı işlere girileceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına inanılır.

Rüyada mavi renk gömlek giymek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine yorulur.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renk gömlek görmek kişinin kötü günler geçireceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments