Rüyada beyaz kumaşlar görmek

Rüyada beyaz kumaşlar görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada beyaz kumaşlar gördüyseniz:

  • Araştırmalarınızı kendi yararınıza kullanmanızda fayda var.

Rüyada beyaz kumaş pantolon görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, iş projelerinin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı beyaz kumaş görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada beyaz kumaş pantolon giymek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kumaşlar görmek gerginliğin biteceğine, çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kumaş almak daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz top kumaş görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kumaş kesmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kumaş görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments