Rüyada beyaz kumaş pantolon görmek

Rüyada beyaz kumaş pantolon görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, çok zengin olacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, bunalıma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kumaş pantolon gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirdiğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Rüyada beyaz kumaş pantolon giymek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kumaş pantolon görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, şansının döneceğine tabir olunur.

Rüyada pantolonluk kumaş görmek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kumaş pantolon görmek elinin darlığa düşeceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kumaş pantolon görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kumaş pantolon giymek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kumaş pantolon giymek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kumaş görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments