Rüyada beyaz kumaş kesmek

Rüyada beyaz kumaş kesmek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, aşık olacağına, büyük bir sorun oluşacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına delalettir.

Rüyada beyaz kumaş kesmek gördüyseniz:

  • Fiziksel, mental ya da maddi konularda bazı uyarlamalar ya da fiksasyonlar yapılması gerekebilir.

Rüyada beyaz kumaş kesmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kumaş kesmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına tabir olunur.

Rüyada kumaş kesmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı beyaz kumaş görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, feraha ermeye alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kumaş almak yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine inanılır.

Rüyada beyaz kumaşlar görmek iyi geçim halinde kalacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kumaş pantolon görmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz kumaş görmek geçim derdinin olmayacağına, kirli işlere bulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments