Rüyada beyaz kumaş görmek

Rüyada beyaz kumaş görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, kazancının günden güne arttıracağına, ün yapmayı başaracağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kumaş gördüyseniz:

  • Hayal alemine dalmak sizi gerçeklerden uzaklaştırıp zarar görmenize neden olabilir.

Rüyada beyaz kumaş almak içine fesat düşeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz top kumaş görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kumaş görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kumaş pantolon görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada beyaz kumaşlar görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına inanılır.

Rüyada beyaz kumaş pantolon giymek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işarettir.

Rüyada kırmızı beyaz kumaş görmek evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya inanılır.

Rüyada beyaz kumaş kesmek parasına da para ekleyeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments