Rüyada beyaz kumaş almak

Rüyada beyaz kumaş almak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, yaşamdan istediklerini alacağına inanılır.

Rüyada beyaz kumaş almak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bazı küçük hayal kırıklıklarına uğramanız mümkün.

Rüyada beyaz top kumaş görmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kumaş pantolon giymek zor günlerin geride kalacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kumaşlar görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kumaş pantolon görmek ona mutluluk getireceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine yorulur.

Rüyada beyaz kumaş almak sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kumaş kesmek elindeki malların gideceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kumaş görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı beyaz kumaş görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments