Rüyada kumaş kesmek

Rüyada kumaş kesmek allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada kumaş kesmek gördüyseniz:

  • Borca girmekten veya aşırı harcamalardan uzak durmalısınız.

Rüyada kumaş kesmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işaret eder.

Rüyada siyah kumaş kesmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulur.

Rüyada beyaz kumaş kesmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına işarettir.

Rüyada kumaş yemek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil ipek kumaş görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun kumaş görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işarettir.

Rüyada kumaş yakmak bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalettir.

Rüyada ipek kumaş görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments