Rüyada siyah kumaş kesmek

Rüyada siyah kumaş kesmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, hoşluklarla karşılaşacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kumaş kesmek gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz rutinle vakit kaybetmek yerine, harekete geçmenizi söylüyor.

Rüyada siyah kumaş kesmek dertlerinin sonunun geleceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine tabir olunur.

Rüyada kumaş kesmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulur.

Rüyada beyaz kumaş kesmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada siyah kumaş almak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kumaş pantolon görmek kaderinin yüzüne güleceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kumaş görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kumaş pantolon giymek emeklerin boş yere harcanacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kadife kumaş görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments