Rüyada beyaz külotlu çorap görmek

Rüyada beyaz külotlu çorap görmek işlerinin çok iyi olacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, mevki kazanacağına, lüksüne de lüks katacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz külotlu çorap gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız mümkündür.

Rüyada beyaz külotlu çorap görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına yorulur.

Rüyada beyaz külotlu çorap giymek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına işarettir.

Rüyada lacivert külotlu çorap görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ince külotlu çorap görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına inanılır.

Rüyada siyah külotlu çorap görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, iyileşme göstereceğine inanılır.

Rüyada ten rengi külotlu çorap görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada külotlu çorap almak para sıkıntısının olmayacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalet eder.

Rüyada yırtık külotlu çorap görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments