Rüyada ince külotlu çorap görmek

Rüyada ince külotlu çorap görmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, şansının da açık olacağına, hayırlı kapıların açılacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, borçların gittikçe artacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına delalettir.

Rüyada ince külotlu çorap gördüyseniz:

  • Uyarılara kulak vermelisiniz.

Rüyada ince külotlu çorap giymek işinin en iyisi olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ince külotlu çorap görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, günahlara işaret etmektedir.

Rüyada ince siyah çorap görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ten rengi ince çorap giymek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ten rengi ince çorap görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ince çorap almak iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, bazı konularda konuşulacağına delalet eder.

Rüyada ince çorap görmek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına işarettir.

Rüyada ince tül çorap görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments