Rüyada külotlu çorap almak

Rüyada külotlu çorap almak sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, iflas edeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada külotlu çorap almak gördüyseniz:

  • Herkes neyi niye söylediğinin veya yaptığının farkında olabilir ya da kendi düşüncelerinin doğruluğu konusunda ısrar edebilirler.

Rüyada ten rengi külotlu çorap görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada ince külotlu çorap giymek parasının ve malının da artacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada külotlu çorap almak sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz külotlu çorap görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına rivayet eder.

Rüyada ince külotlu çorap görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada lacivert külotlu çorap görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık külotlu çorap görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments