Rüyada beyaz kireçle badana yapmak

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak gördüyseniz:

  • Özgüveninizin düşüşü yapabileceklerinizi kısıtlayabilir, tuzaklara kapılmayın.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada evi kireçle badana yapmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına tabir olunur.

Rüyada kirecle badana yapmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada kireç badana yapmak onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kireç yapmak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvara kireç yapmak çok mutlu günler geçireceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evi kireç yapmak sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirec yapmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, gelirinin sürekli olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments