Rüyada duvara kireç yapmak

Rüyada duvara kireç yapmak isteklerine kavuşacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvara kireç yapmak gördüyseniz:

  • Başkalarını takip etmek yerine kendi yolunuzu kendiniz çizin.

Rüyada duvara kireç yapmak gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada duvara kireç görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, hedeflere ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada duvara kireç sürmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kireç badana yapmak kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada evi kireç yapmak ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Rüyada beyaz kireç yapmak faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada kirec yapmak borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kirecle badana yapmak güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments