Rüyada kirec yapmak

Rüyada kirec yapmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kirec yapmak gördüyseniz:

  • Kafanızı sizin için en karlı sonuçları doğurabilecek maddi veya manevi ilişki, ortaklık ya da iş birlikleri için çalıştırmanız gerekiyor.

Rüyada duvara kireç yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, onlara hayrının dokunacağına delalet eder.

Rüyada evi kireç yapmak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, başarısız ve mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada evi kireçle badana yapmak dostlarıyla bir araya geleceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada kirec yapmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kireç badana yapmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kirecle badana yapmak rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kireç yapmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments