Rüyada beyaz kireç yapmak

Rüyada beyaz kireç yapmak psikolojik sorunların geride kalacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kireç yapmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz insana tam olarak sahip olmanız mümkündür.

Rüyada beyaz kireç yapmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını işaret eder.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak dertlerinin bitip huzura ereceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kireç badana yapmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada kirecle badana yapmak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işarettir.

Rüyada evi kireç yapmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evi kireçle badana yapmak unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirec yapmak eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına işaret eder.

Rüyada duvara kireç yapmak yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments