Rüyada kireç badana yapmak

Rüyada kireç badana yapmak kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kireç badana yapmak gördüyseniz:

  • Evrenin planları var.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak aralarındaki problemlerin çözüleceğine, adının fesada karışacağına tabir olunur.

Rüyada evi kireçle badana yapmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada kirecle badana yapmak elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kireç badana yapmak vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine delalet eder.

Rüyada evi kireç yapmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine yorulur.

Rüyada beyaz kireç yapmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvara kireç yapmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirec yapmak sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments