Rüyada evi kireçle badana yapmak

Rüyada evi kireçle badana yapmak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada evi kireçle badana yapmak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da iş birlikleriniz sizi endişelendirebilir.

Rüyada evi kireçle badana yapmak onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına rivayet eder.

Rüyada kireç badana yapmak yüksek diploma alacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirecle badana yapmak işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi kireç yapmak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kireç yapmak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kirec yapmak rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvara kireç yapmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments