Rüyada beyaz kelebek sürüsü görmek

Rüyada beyaz kelebek sürüsü görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, hayata küseceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, kısa süre içinde engelleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kelebek sürüsü gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise, beklediğiniz olumlu işaretler kendini yavaş yavaş göstermeye başlayabilir.

Rüyada beyaz kelebek sürüsü görmek dara düşeceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü kelebek görmek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına inanılır.

Rüyada kelebek sürüsü görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada büyük beyaz kelebek görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz kelebek görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada beyaz kelebek görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kurt sürüsü görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına alamet eder.

Rüyada beyaz keçi sürüsü görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments