Rüyada siyah beyaz kelebek görmek

Rüyada siyah beyaz kelebek görmek malının artmasını sağlayacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, maddi gücünün eksileceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, yüzünün güleceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada siyah beyaz kelebek gördüyseniz:

  • Halledilmesi gereken işleri, söylenerek veya sinirlenerek halledemez, sorunları çözemezsiniz.

Rüyada siyah beyaz kelebek görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kelebek görmek çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet eder.

Rüyada büyük beyaz kelebek görmek rızkının da çoğalacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kelebek sürüsü görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kelebek görmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz saçlı birini siyah saçlı görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz ve siyah güvercin görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada siyah ve beyaz çorap görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments