Rüyada büyük beyaz kelebek görmek

Rüyada büyük beyaz kelebek görmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz kelebek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle gerçekleştireceğiniz fikir alışverişleri, belli konularda çözüm üretmenizi, belli planlar yapmanızı ya da bazı kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada büyük beyaz kelebek görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kelebek görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine inanılır.

Rüyada çok büyük kelebek görmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalet eder.

Rüyada büyük renkli kelebek görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine inanılır.

Rüyada büyük bir kelebek görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada büyük mavi kelebek görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada beyaz kelebek sürüsü görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz kelebek görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments