Rüyada beyaz kelebek görmek

Rüyada beyaz kelebek görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, bedeninin de iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kelebek gördüyseniz:

  • Çevrenizde ki birisinin değişen kararı veya kararsızlığı sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada beyaz kelebek sürüsü görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine delalet eder.

Rüyada siyah beyaz kelebek görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, önemli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kelebek görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük beyaz kelebek görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk kelebekler görmek hanesine güneş doğacağına, sosyal konumunun değişeceğine rivayet eder.

Rüyada güve kelebek görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada kelebek küpe görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçmayan kelebek görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments