Rüyada bir sürü kelebek görmek

Rüyada bir sürü kelebek görmek mutlu bir insan olunacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, parasına da para ekleyeceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada bir sürü kelebek gördüyseniz:

  • Maddi veya aileyle ilgili konuları kendi yararınıza çevirmenin yollarını bulmalısınız.

Rüyada beyaz kelebek sürüsü görmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına yorulur.

Rüyada bir sürü kelebek görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada kelebek sürüsü görmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelebek kovalamak karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelebeklerin uçtuğunu görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına alamet eder.

Rüyada dev kelebek görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebek doğurmak maddi sıkıntılarından kurtulacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına yorulur.

Rüyada uçan kelebek görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments