Rüyada kelebek sürüsü görmek

Rüyada kelebek sürüsü görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kelebek sürüsü gördüyseniz:

  • Diyete, spora başlayabilir, doktor kontrolüne önem verebilirsiniz.

Rüyada bir sürü kelebek görmek başarılı ve kazançlı olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kelebek sürüsü görmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kelebek sürüsü görmek çok kötü günler geçirileceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada oyuncak kelebek görmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kozada kelebek görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ölü kelebekler görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada siyah kelebek görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Rüyada kelebekle konuşmak doğru işler yapacağına, sevinçli haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments