Rüyada beyaz keçi görmek

Rüyada beyaz keçi görmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine delalettir.

Rüyada beyaz keçi gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gerekecek gibi duruyor.

Rüyada beyaz keçi görmek hastalıkların biteceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz keçi yavrusu görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz keçi sağmak yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulur.

Rüyada beyaz koyun keçi görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz ve siyah keçi görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine yorulur.

Rüyada beyaz koyun ve keçi görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada beyaz renkli keçi görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına tabir olunur.

Rüyada küçük beyaz keçi görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments