Rüyada beyaz koyun ve keçi görmek

Rüyada beyaz koyun ve keçi görmek işlerine yeni işler katacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, yükünün hafifleyeceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz koyun ve keçi gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişilerin fikirlerine karşı çıkmanız durumunda, rötarlar, engeller, duygusal müdahaleler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz koyun keçi görmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada beyaz koyun ve keçi görmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyun keçi sağmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi ve koyun kesmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada keçi koyun görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına tabir olunur.

Rüyada koyun ve keçi görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına yorulur.

Rüyada koyun keçi otlatmak atılan adımların zarar getireceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun ve keçi kesmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, hem dua alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments