Rüyada beyaz kalem görmek

Rüyada beyaz kalem görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, dış ticarete atılacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kalem gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya resmi evraklarla bağlantılı konularda çok dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek kalp kırmayacağına, saadetinin yükseleceğine inanılır.

Rüyada beyaz göz kalemi görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kağıt ve kalem görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine inanılır.

Rüyada göze beyaz kalem çekmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kalem görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalemle yazı yazmak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, güzel günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalem açtığını görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem açmak daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments