Rüyada beyaz göz kalemi görmek

Rüyada beyaz göz kalemi görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, ona şifa olmayacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz göz kalemi gördüyseniz:

  • Gerçekler üzerinde oynayarak kendi haklılığınızı ispat etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz göz kalemi görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok büyük üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada siyah göz kalemi satın almak eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine yorulur.

Rüyada göz kalemi çekmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine inanılır.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek ağzının tadının bozulacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına alamet eder.

Rüyada yeşil göz kalemi almak mal ve para biriktireceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah göz kalemi almak deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments