Rüyada kalemle yazı yazmak

Rüyada kalemle yazı yazmak başarı elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, herkesin önünde olacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalemle yazı yazmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren değişiklikler yapmanız durumunda olumlu sonuçlar ortaya çıkabilir.

Rüyada yeşil kalemle yazı yazmak özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına rivayet eder.

Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak ruhsal olarak etkileneceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına işarettir.

Rüyada sarı kalemle yazı yazmak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kalemle yazı yazmak kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi kalemle yazı yazmak mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments