Rüyada beyaz göz kalemi sürmek

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun uyumlu ilişkilerinizi bozma eğilimindesiniz.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine tabir olunur.

Rüyada göze göz kalemi sürmek kendisini allah’a yakın hissedeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine delalet etmektedir.

Rüyada göz kalemi sürmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne göz kalemi sürmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi göz kalemi sürmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalet eder.

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, aşkının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments