Rüyada göze beyaz kalem çekmek

Rüyada göze beyaz kalem çekmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, bir anda atılıma geçeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada göze beyaz kalem çekmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya genel anlamda toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda hızla ilerlemeye başlıyorsunuz.

Rüyada göze beyaz kalem çekmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalettir.

Rüyada göze kalem çekmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada göze mavi kalem çekmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine yorulur.

Rüyada göze siyah kalem çekmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada göze yeşil kalem çekmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına inanılır.

Rüyada göze mavi kalem sürmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine delalet eder.

Rüyada göze kalem sürmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine alamet eder.

Rüyada göze göz kalemi sürmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments