Rüyada beyaz kağıt ve kalem görmek

Rüyada beyaz kağıt ve kalem görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kağıt ve kalem gördüyseniz:

  • Kazancınızı, belli hareketlerinizi ya da işlerinizi ilgilendiren konularda sınırlamalarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz kağıt ve kalem görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada kalem kağıt görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalettir.

Rüyada kağıt ve kalem görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz göz kalemi görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kalem görmek sözünde duracağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine inanılır.

Rüyada göze beyaz kalem çekmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, kişinin esenlik bulacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden beyaz kağıt almak sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments