Rüyada ahşap beşik görmek

Rüyada ahşap beşik görmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına alamet eder.

Rüyada ahşap beşik gördüyseniz:

  • Üzerinizde baskı uygulayan kişiler nedeniyle önemli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada ahşap beşik görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine tabir olunur.

Rüyada eski beşik görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada beşikte ağlayan bebek görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beşik görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beşiktaş görmek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, işinde profesyonel kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe beşik görmek rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada büyük beşik görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk beşik görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments