Rüyada beşiktaş görmek

Rüyada beşiktaş görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada beşiktaş gördüyseniz:

  • Şimdi doğru anlayıp anlamadıklarını merak ediyor olabilirsiniz.

Rüyada bebek ve beşik görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yeni beşik görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz bebek beşiği görmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beşik kertmesi görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş tahta beşik görmek allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada altın beşik görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine yorulur.

Rüyada tahta beşik görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada sallanan beşik görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments