Rüyada mavi renk beşik görmek

Rüyada mavi renk beşik görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk beşik gördüyseniz:

  • İyimserliğinizi kontrol altında tutmanız her açıdan iyi olabilir.

Rüyada mavi renk beşik görmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye işaret etmektedir.

Rüyada mavi beşik görmek ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada mavi bebek beşiği görmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük beşik görmek iyilik ve hayır bulacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek beşiği bakmak hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına delalettir.

Rüyada beşiğin içinde bebek görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada tahtadan beşik görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada altın beşik görmek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments