Rüyada pembe beşik görmek

Rüyada pembe beşik görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına delalet eder.

Rüyada pembe beşik gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada pembe beşik görmek zorlukların günden güne artacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş pembe beşik görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada ağaç beşik görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebek beşiği görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, ticarette yol katedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta boş beşik görmek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada bebek beşiği satın almak kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tüllü beşik görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına tabir olunur.

Rüyada boş demir beşik görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments