Rüyada beyaz bileklik görmek

Rüyada beyaz bileklik görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, her anlamda şifa bulmaya, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada beyaz bileklik gördüyseniz:

  • Kendinize güveninizi veya özsaygıyı kaybedebileceğiniz, güvensizlik temasının ön plana çıkabileceği zamanlar.

Rüyada beyaz bileklik görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz bileklik takmak işlerine yeni işler katacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda altın bileklik görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın yüzük bileklik görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine işaret eder.

Rüyada bilekliğin koptuğunu görmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kolye ve bileklik görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bileklik satın almak elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada boncuklu bileklik görmek küskünlük yaşanacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments