Rüyada altın bileklik satın almak

Rüyada altın bileklik satın almak kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kazançlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Rüyada altın bileklik satın almak gördüyseniz:

  • Başarıyla ekip çalışmalarına katılabilirsiniz.

Rüyada altın bileklik satın almak büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına tabir olunur.

Rüyada bileklik satın almak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada altın yüzük bileklik görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına delalet eder.

Rüyada altın ve gümüş bileklik görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bilekliğin koptuğunu görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada altın bileklik kaybetmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada altın bileklik taktığını görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada altın bileklik hediye etmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments