Rüyada boncuklu bileklik görmek

Rüyada boncuklu bileklik görmek bereketin eksileceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına işaret eder.

Rüyada boncuklu bileklik gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yeniden düzelebilmesi için, söylediklerinizin ölçülü olmasına gayret gösterin.

Rüyada boncuktan bileklik görmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, güzel bir haber almaya delalet eder.

Rüyada boncuk bileklik görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boncuk bileklik takmak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına işaret eder.

Rüyada boncuklu bileklik görmek sorunlarının günden güne artacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada boncuklu bileklik almak işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, bir ömür olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments