Rüyada kolye ve bileklik görmek

Rüyada kolye ve bileklik görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kolye ve bileklik gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kolye ve bileklik görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın kolye bileklik görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kolye bileklik görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı taşlı bileklik görmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada boncuk bileklik görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine alamet eder.

Rüyada bileklik düşürmek kişinin kafasının rahat edeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada boncuklu bileklik görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına inanılır.

Rüyada beyaz bileklik takmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments