Rüyada beyaz başörtü takmak

Rüyada beyaz başörtü takmak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, düşmanını alt edeceğine, çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz başörtü takmak gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki hemen karar vermeniz gereklidir.

Rüyada beyaz başörtü takmak amaçlarına ulaşacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil başörtü takmak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine delalet eder.

Rüyada pembe başörtü takmak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni başörtü takmak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lacivert başörtü takmak duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işarettir.

Rüyada başörtü takmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına yorulur.

Rüyada mavi başörtü takmak sorunlarının günden güne azalacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına delalet eder.

Rüyada sarı renk başörtü takmak yüklü miktarda para kazanacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments