Rüyada mavi başörtü takmak

Rüyada mavi başörtü takmak zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, de rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi başörtü takmak gördüyseniz:

  • Atacağınız adımları herkesle paylaşmanız gerekmiyor.

Rüyada mavi başörtü takmak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine delalettir.

Rüyada lacivert başörtü takmak atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yeni başörtü takmak tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz başörtü takmak kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, beklentilerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil başörtü takmak ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına yorulur.

Rüyada başörtü takmak endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı renk başörtü takmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına işaret eder.

Rüyada pembe başörtü takmak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments