Rüyada başörtü takmak

Rüyada başörtü takmak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek yollara girileceğine işarettir.

Rüyada başörtü takmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ya da özel hayatınızı ilgilendiren düzensizlikler veya gariplikler söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil başörtü takmak iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi başörtü takmak ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada yeni başörtü takmak daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz başörtü takmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başörtü takmak kazancının da aynı oranda artacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada pembe başörtü takmak ekonomik gücün çoğalacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada lacivert başörtü takmak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada sarı renk başörtü takmak kusurların ve günahların telafi edileceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments